Wednesday, 02 March 2022 / Published in Blog, News

We wagen ons even aan een krasse uitspraak: een partnership tussen PLAY IT en Mensura stond in de sterren geschreven! Zo’n vernieuwend Game Based Learning platform en de expertise van een Externe dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk, vullen elkaar dan ook perfect aan!

(more…)
Thursday, 03 February 2022 / Published in Blog, News

Correct en veilig omgaan met persoonsgegevens staat meer dan ooit bovenaan de agenda bij heel wat bedrijven. Als ‘droge materie’ is het een hele uitdaging de nodige kennis en vaardigheden aan te brengen bij medewerkers. In de zoektocht naar nieuwe educatieve mogelijkheden sloegen Kinepolis, Data Protection Institute en Play It de handen in een elkaar. Het resultaat van die intensieve en productieve samenwerking wordt een gloednieuwe oplossing: Play It Secure.

(more…)
Monday, 22 November 2021 / Published in Blog, News

Een organisatie of bedrijf kan maar groeien in de mate dat medewerkers gelijke tred (kunnen) houden. Dat was, op z’n zachtst uitgedrukt, geen evidentie de voorbije twee jaar! Het delen van kennis, face to face, was simpelweg onmogelijk en zal nog wel een hele tijd wat lastig blijven. Een uitdaging? Zeker! Onmogelijk? Hoegenaamd niet! Kijk maar wat AD Delhaize en PLAY IT voor elkaar kregen met het PLAY IT virtuele leerplatform: de kennisdeling overtrof zowaar alle verwachtingen!

(more…)
Wednesday, 03 April 2019 / Published in News

ANTWERPEN – Winnaar Play it Safe @ WorkSafe 2019

“Proficiat aan Pascal van Dorsselaer van The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson. Hij is de Winnaar van de Play it Safe @ WorkSafe 2019 wedstrijd. Hij behaalde het hoogste niveau en de meeste ervaringspunten sinds het event.

(more…)
Tuesday, 09 October 2018 / Published in News

MECHELEN – Play it Safe op de Accent Jobs Innovatiebeurs. (more…)

Wednesday, 26 September 2018 / Published in News

KORTRIJK – Liantis biedt vanaf heden Play it Safe aan. (more…)

Wednesday, 18 April 2018 / Published in News

KORTRIJK – Hangar K wordt bakermat van digitale technologie. (more…)

Monday, 22 January 2018 / Published in News

KORTRIJK – Wie zijn dé innovatieve start-ups met het grootste groeipotentieel voor de bouw? Acht starters haalden recent alles uit de kast om een jury samengesteld uit 4 kleppers uit de bouwsector,  te overtuigen van hun toegevoegde waarde. (more…)

Friday, 19 January 2018 / Published in News

Greygin en JuuNoo, twee startende ondernemingen uit het zuiden van onze provincie, sleepten, de eerste en de tweede prijs in de wacht op de wedstrijd Bizidee. “Het waardevolle Bryo-traject bracht ons waar we op vandaag staan”, zegt Brecht Kets van Greygin. (more…)

Thursday, 18 January 2018 / Published in News

Greygin bvba wint de hoofdprijs in de categorie LARGE van Bizidee met het op games gebaseerd leerplatform Play it Safe! De jury was onder de indruk van de goed uitgekiende visie en het potentieel op lange termij van de start-up. (more…)

TOP