Wednesday, 02 March 2022 / Published in Blog, News

We wagen ons even aan een krasse uitspraak: een partnership tussen PLAY IT en Mensura stond in de sterren geschreven! Zo’n vernieuwend Game Based Learning platform en de expertise van een Externe dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk, vullen elkaar dan ook perfect aan!

(more…)
Thursday, 03 February 2022 / Published in Blog, News

Correct en veilig omgaan met persoonsgegevens staat meer dan ooit bovenaan de agenda bij heel wat bedrijven. Als ‘droge materie’ is het een hele uitdaging de nodige kennis en vaardigheden aan te brengen bij medewerkers. In de zoektocht naar nieuwe educatieve mogelijkheden sloegen Kinepolis, Data Protection Institute en Play It de handen in een elkaar. Het resultaat van die intensieve en productieve samenwerking wordt een gloednieuwe oplossing: Play It Secure.

(more…)
Monday, 22 November 2021 / Published in Blog, News

Een organisatie of bedrijf kan maar groeien in de mate dat medewerkers gelijke tred (kunnen) houden. Dat was, op z’n zachtst uitgedrukt, geen evidentie de voorbije twee jaar! Het delen van kennis, face to face, was simpelweg onmogelijk en zal nog wel een hele tijd wat lastig blijven. Een uitdaging? Zeker! Onmogelijk? Hoegenaamd niet! Kijk maar wat AD Delhaize en PLAY IT voor elkaar kregen met het PLAY IT virtuele leerplatform: de kennisdeling overtrof zowaar alle verwachtingen!

(more…)
Monday, 22 November 2021 / Published in Blog

Wie bij Borealis werkt, weet dat er 5 heilige life saving rules zijn. Dat zijn eenvoudige regels die bij elke activiteit goed opgevolgd moeten worden. Zo wordt het risico op arbeidsongevallen aanzienlijk verminderd en draagt iedereen bij aan de veiligheid op de werkvloer. Door game based learning toe te voegen aan de opleiding, zijn de medewerkers aandachtiger en meer betrokken. Een geslaagd partnership met Play It.

(more…)
Thursday, 05 November 2020 / Published in Blog
Play it Safe user playing

While face-to-face conversations are being reduced to absolute minima, you still need everyone in your organisation to be on top of their game. Play it Safe decided to start an exciting challenge to boost your people’s engagement ánd knowledge… drastically! Just throw us a training or narrative you need to get to your people, we will provide an effective, game based learning solution!

(more…)
Tuesday, 20 October 2020 / Published in Blog
Play it Safe EHBO thuis

Weet je niet wat te doen nu je verplicht thuiszit door het coronavirus? Ben je het telewerken en al die webinars en conferencecalls even beu? We hebben de ideale afwisseling voor je. Speel een preventie- of veiligheidsgame op je laptop, tablet of smartphone en behaal er je verplichte opleidingscertificaten mee.

(more…)
Tuesday, 07 April 2020 / Published in Blog
Thuis opleiding volgen met games

Je mensen een verplichte preventie- of veiligheidsopleiding laten volgen nu ze in deze tijden thuiswerken of economisch werkloos thuiszitten? Dat kan perfect. Leid hen op een kwalitatieve manier op met een preventie- of veiligheidsgame op hun laptop, tablet of smartphone. Zo kun je ook in dit moeilijke jaar aantonen dat al je medewerkers geschoold zijn en dat je al je trainingsdoelen en verplichte certificaten hebt behaald.

(more…)
Thursday, 02 April 2020 / Published in Blog
Thuis opleiding volgen met games

Deze dagen hebben 1 ding heel duidelijk gemaakt: dat je nu al een paar tandjes moet bijsteken om je bedrijf digitaal te transformeren. Je werknemers moeten hun werk zo goed mogelijk kunnen blijven doen door van thuis uit te werken. Maar wat met hun verplichte opleidingen? Ook daar heb je een digitale én interactieve oplossing voor: leid hen op door hen preventie- en veiligheidsgames op hun laptop, tablet of smartphone te laten spelen. Het is efficiënter en goedkoper dan klassieke opleidingen.

(more…)
Monday, 07 October 2019 / Published in Blog
Play it Safe at BIG Beaulieu Berry Alloc Safety Day Veiligheidsdag

Op 23 september 2019 organiseerde Beaulieu International Group zijn Safety Day in de kantoren van dochteronderneming BerryAlloc, specialist in vinyl-, laminaat- en parketvloeren. 100 Nederlandstalige en Franstalige werknemers namen er deel aan 6 workshops. In 2 trainingen leerden onze games hen hoe ze precies moeten reageren bij brand en in noodgevallen. Een daarvan was Play it Safe, waar medewerkers in contact komen met G-learning, de opvolger van het klassieke E-learning.

(more…)
Thursday, 25 July 2019 / Published in Blog

Het klinkt gek, mensen opleiden via games, maar daar hebben ze bij ADPO een hele goede reden voor. (more…)

TOP